Waarom een pretecho?

In Nederland worden bij een zwangerschap meestal twee echo’s van een baby gemaakt. Zo rond de 10e week van de zwangerschap, om de termijn van de zwangerschap te bepalen en een uitgebreide medische echo rond de 20ste week van de zwangerschap. Dit zijn meestal de enigste echo’s die u in de zwangerschap krijgt. Een pretecho is dan een ideale aanvulling.

ijdens de pretecho wordt de tijd genomen om uw kindje duidelijk in beeld te brengen. Dit kan allemaal opgenomen worden op DVD/USB stick of via de Hello Mom App die te downloaden is via Google Playstore. Vooral de 3D en 4D beelden in Realistic View voegen een extra dimensie toe aan de pretecho. U ziet uw kindje met diepte en ook de bewegingen. De geslachtsbepaling is met de vernieuwde techniek al zichtbaar vanaf 14 weken.Uiteraard kunnen de beelden afgedrukt worden voor een mooie foto. De pretecho zal plaatsvinden op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Ook uw partner, andere kinderen of opa en oma zijn van harte welkom om deze bijzondere ervaring mee te maken.

De voordelen van een pretecho:

  • Het geslacht kan al vanaf 14 weken bekend zijn
  • Een blijvende herinnering op Foto/DVD of digitale opslag
  • Uw kindje in 2D/3D en 4D met Realistic View
  • Een tijdstip dat u het beste uitkomt
  • Uw partner, andere kinderen en/of opa en oma etc. zijn welkom
  • Meer contact momenten met uw kindje

Zonder dat er een medische aanleiding is, kunt u met een pretecho bij Echopraktijk Oss uw kindje zien en naar het hartje luisteren. De naam zegt het al: een pretecho is gewoon leuk en zal de band met uw ongeboren kindje versterken.