Wat is een 2D Echo?

Een 2D echo maakt een dun plakje van jullie kindje, dit kan in de lengte zijn, dan zie je het kindje mooi op de rug liggen of een dwars doorsnede. Je kijkt dan als het ware door het kindje heen en kunt de binnenkant van de baby bekijken. Bij een 2D echo zie je het kindje in het zwart-wit beeld. De 2D beelden worden ook bij de medische echo’s gebruikt voor het meten van de groei en het beoordelen van het welzijn van het kindje.

Voor een unieke 2D ervaring

Na jarenlang de medische 20 weken echo’s, termijn en groei echo’s gemaakt te hebben, kun je er vanuit gaan dat jouw pretecho uitgevoerd wordt door een vakbekwame Echoscopiste met passie voor haar vak.

Deze echo is met name erg geschikt om ongerustheid weg te nemen  zodat je verder kan gaan met het genieten deze bijzondere periode in je leven.

Het is zelfs mogelijk om een eerste uitwendige echo te laten maken vóór je afspraak bij de verloskundige omdat Pretecho Brabant in het bezit is van een zeer geavanceerd echoapparaat die vanaf 7 weken je kindje in beeld kan brengen.

Het kindje kan heel mooi in beeld gebracht worden en tot ver in de zwangerschap kun je prachtige beelden opslaan en uitprinten. De geslachtsbepaling wordt ook in 2D gemaakt.

Wat vinden onze klanten

4.7
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
S BosS Bos
19:10 09 Nov 23
Ze neemt de tijd voor je, super duidelijke echo's. Hele fijne ervaring. Echt een aanrader!
Tine SelhorstTine Selhorst
12:21 07 Oct 23
Ik ben 2,5 maand geleden bij Christa geweest voor een 3D echo. Helaas een treurige aanleiding omdat een terminaal familielid heel hard achteruit ging terwijl zij juist héél erg hoopte de baby nog in het echt te kunnen gaan zien. Eigenlijk was de baby al te groot voor een 3D echo, maar gezien de situatie wilde Christa het toch wel proberen. Wat een geluk hebben we gehad dat Christa diezelfde dag nog tijd wilde maken voor de echo, en wat een geluk ook dat de baby meewerkte. Dankzij Christa nog een hele mooie laatste avond gehad met het familielid en de prachtige 3D echo’s. Echt een onvergetelijk moment.
M NM N
07:49 30 Aug 23
Wij zijn een aantal weken geleden bij Christa de wit terecht gekomen voor een 3D(pret echo). Hier deed ze een extra meting wat natuurlijk super fijn was, daar kwam helaas uit dat het buikje van onze dochter wat aan de kleine kant was. Nu 2 weken later dit weer bij christa laten controleren via een pretecho, omdat het gevoel heel fijn was bij deze praktijk!Ook hier kwam uit dat de metingen klopte. Ze heeft zonder twijfel onze eigen verloskundige opgebeld en direct het verhaald uitgelegd dat de er opstaat dat hier uiteraard op korte termijn na gekeken word!Een dag later konden we al terecht bij onze eigen praktijk, nu doorverwezen naar de gynaecoloog! Wij zijn christa zo dankbaar voor haar vele jaren evaring en dat zij zoiets heeft opgemerkt, en dat doordat zo weinig praktijken zich er goed in verdiepen, ook doordat er alleen maar controleafspraken plaats vinden in de laagste periode van de zwangerschap!echt een aanrader!!!!
Sharona EykenboomSharona Eykenboom
19:22 28 Apr 22
Hele fijne ervaring mee.Neemt tijd voor de klanten, legt alles goed uit.Het was een hele fijne echo. Dankjewel
Emre CetinkayaEmre Cetinkaya
11:20 19 Mar 22
3D echo laten maken met 29 weken zwangerschap, helaas een eigenwijs spruitje die maar haar gezichtje niet wilde laten zien. Volgende dag weer een poging gedaan en na bijna 2 uur toch gelukt dankzij de ontzettend aardige echoscopist die veel moeite gedaan heeft voor ons! Onwijs bedankt voor de geduld en moeite en mooie foto’s van de echo! We raden Echopraktijk Oss dus zeker aan voor mooie 3D echo’s, we zijn goed geholpen👍🏻
Bij 15 weken een uitgebreide 2d echo en bij 26 weken een 3d echo bij Christa gehad. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, legt veel uit en ons dochtertje van 3 jaar werd er ook echt bij betrokken.De foto's ook via de app ontvangen is zeker een aanrader.Al met al raad ik Christa van harte aan!
js_loader

Daarom ga je naar Pretecho Brabant

De hartslag van je kindje terug horen in een knuffel?

Echopraktijk Oss heeft een buitengewone toevoeging aan je pretecho ervaring. We hebben de mogelijkheid om de hartslag van jullie kindje op te nemen en deze te plaatsen in een knuffel. Hoe fijn is het wel niet dat je ook thuis nog kunt nagenieten van de hartslag van jullie baby! Hoe fantastisch zou het zijn als je een knuffel als kado aan oma kan geven?

Er zijn verschillende knuffels verkrijgbaar, ook in de kleuren van het geslacht. Bekijk hier de tarieven van de knuffels.

De mooiste echo foto in kristal

Via Pretecho Brabant heb je de mogelijkheid om jouw mooiste echo foto in kristal te laten zetten. Vraag naar de mogelijkheden en kosten tijdens het bezoek aan de echopraktijk.

Bij Pretecho Brabant nemen we de tijd

Bij binnenkomst wordt uitgebreid uitleg gegeven over de verschillen tussen de 2D echo, 3D echo en 4D echo. Als alles duidelijk is, begint de pretecho met het aanbrengen van gel op de onderbuik. Afhankelijk van de gekozen echo gaan we het kindje bewonderen in 2D of 3D/4D echobeeld.

Plan je bezoek

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een 2D, 3D/4D pretecho met eventueel een geslachtsbepaling. Ook voor in de avond of in het weekend. Wel zo fijn!