Ervaringen

Hieronder zie je een aantal reacties, die we van klanten mochten ontvangen. Op onze Facebook pagina kun je nog meer reacties lezen.

Heb jij een echo laten maken en wil je jouw ervaring met ons en anderen delen? Klik dan hier om een ervaring achter te laten.

 

Super ervaring! Rustig, vriendelijk en professioneel! Alles werd uitgelegd zodat we ook echt wisten wat we zagen. Daarbij ook nog bijna net zo enthousiast als wij over ons kindje!

Katja

Eerder bij Christa geweest voor de geslachtsbepaling en vandaag voor de 3d echo. Twee super goede ervaringen met haar en ze neemt echt de tijd voor je.

Suzan

Hoi Christa, bedankt voor de fantastische echo’s bij dochter en schoonzoon. Fantastisch zoveel tijd je neemt en uitgebreid uitleg geeft. Het was geweldig om mee te maken.

Karin

Afgelopen maandag een 3D echo gehad en wat was het super zeg om die kleine zo te zien! Kan niet wachten tot maart. Christa bedankt voor de leuke ervaring en wellicht tot een volgende keer.

Bas en Mariëlle

Vanaf week 10 tot week 30 zijn wij 6x bij jou op de echo geweest en wat was het geweldig !! een hele raportage van onze kleine zoon het was zo fijn om om de 4 weken langs te komen en van je te horen dat hij goed groeit en het goed maakt daar binnen in mijn buikje en wat hebben we een prachtige dvd met zeker een paar uur om hem keer op keer te bewonderen !
ik vind het zo gaaf dat we bij je kwamen en hij 10 weekjes in me buik zat en we de echo deden en elke 4 weken erop terug kwamen om te kijken hoe hij zig ontwikkelde het kost wat *niet eens heeel veel* maar dan heb je ook egt wat ! en zeker voor later om te kunnen laten zien in wat voor fases hij heeft gezeten van ini mini mensje naar een grote jongen met bolle wangen vandaag was de laatste keer en dat is erg jammer want ik zou wel elke dag willen hahah wij keken er altijd erg naar uit om naar je toe te komen voor onze zoon luca maar ook omdat je zo een gezellig mens bent en zo meelevend met het woondertje in me buik ik zou egt iedereen aanraden om zo iets te gaan doen een rapportage te laten maken van je nog ongeboren kinjde wat is dat mooi om te volgen ik kan het wel 1000000x zeggen hihih nou lieve christa heeel erg bedankt !! en wij gaan genieten van de dvd’s foto’s en de usb die vol staat en natuurlijk over een paar weken van de baby die we dan in het egt kunnen bewonderen we sturen je een kaartje en je bennt van harte welkom op kraamvisite !!!!

Lindsey en Nico de Graaf

De echo’s waren geweldig! Leuk zeg dat ik alle foto’s direct op mijn telefoon heb met de app. Ik kan nu iedereen een foto sturen van ons mooie meisje! Dank je voor deze geweldige ervaring.

Judith

Bedankt nog voor de hele fijne 3D-echo die je voor ons hebt verzorgd! Onze ouders waren helemaal onder de indruk, en wij natuurlijk ook. Fijn hoe je alles rustig aan ons hebt uitgelegd en hoeveel tijd je voor ons nam!

Rian

Ik wil even zeggen dat wij het helemaal geweldig vonden hoe alles uitgelegd werd en hoe fijn je alles doet nog bedankt om ons te wijzen op een pakket scheelde toch met de prijs christa nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Iwan

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en info met onze 1e echo in onze zeer vroege zwangerschap, tot de volgende keer.

Andrea