Geslachtsbepaling

Willen jullie ook liever niet wachten tot de 20 weken om te horen of jullie een meisje of jongetje kunnen verwelkomen?

Bij ons kun je vanaf 14 weken een geslachtsbepaling echo maken voor € 40,- Bekijk de mogelijkheden en tarieven van alle pretecho’s van Pretecho Brabant.

 

Wij onderscheiden ons van anderen omdat er met  geavanceerde apparatuur gekeken wordt en de tijd wordt genomen om het geslacht vanuit verschillende hoeken te bekijken. Dit heeft als voordeel dat de kans dat het geslacht niet gezien wordt of achteraf een ander geslacht blijkt te zijn, minimaal is.

Mocht het geslacht toch niet gezien worden dan is de vervolgafspraak altijd gratis.

Het is ook mogelijk dat je liever op een later tijdstip het geslacht wilt onthullen, we kunnen er dan voor zorgen dat u de uitslag in een envelopje meekrijgt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van alleen de geslachtsbepaling een uitgebreide 2d echo te laten maken vanaf 14 weken.  Het kindje wordt dan van alle kanten in beeld gebracht, de echo wordt in detail uitgelegd. De gezondheidscheck wordt uitgevoerd, het hartje wordt geluisterd, de groei wordt gemeten, de geslachtsbepaling uitgevoerd. Dit alles wordt als een filmpje opgenomen op USB stick en wordt als zeer geruststellend ervaren.

Deze echo is aan te raden als u in alle rust wilt genieten van het kindje in uw buik samen met familieleden of vrienden.