Geslachtsbepaling

Willen jullie ook liever niet wachten tot 20 weken om te horen of jullie een meisje of jongetje kunnen verwelkomen?

Bij ons kun je vanaf 14 weken een geslachtsbepaling echo maken voor € 40,- Bekijk de mogelijkheden en tarieven van alle pretecho’s van Pretecho Brabant.

Hoe verloopt de afspraak?

De echo wordt gemaakt in het 2D echobeeld. Dit is het zwart/witte echobeeld. Wij onderscheiden ons van anderen omdat er met geavanceerde apparatuur gekeken wordt en de tijd wordt genomen om het geslacht vanuit verschillende hoeken te bekijken. Dit heeft als voordeel dat de kans dat het geslacht niet gezien wordt of achteraf een ander geslacht blijkt te zijn, minimaal is.

Mocht het geslacht toch niet gezien worden dan is de vervolgafspraak altijd gratis.

Geslacht onthullen op een ander moment?

Het is ook mogelijk dat je liever op een later tijdstip het geslacht wilt onthullen, we kunnen er dan voor zorgen dat je de uitslag in een envelopje meekrijgt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wil je meer info over onze beertjes? Klik dan op de bovenstaande afbeelding voor een link naar onze YouTube filmpje waarbij je een kijkje kunt nemen!

Uitgebreide Geslachtsbepaling in 2D

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van alleen de geslachtsbepaling een uitgebreide 2d echo te laten maken. Het kindje wordt dan van alle kanten in beeld gebracht, de echo wordt in detail uitgelegd. De groei wordt gemeten, het hartje wordt geluisterd en de geslachtsbepaling uitgevoerd. Dit alles wordt als filmpje opgenomen op een USB stick en is inclusief 3 zwart wit foto’s. Deze echo wordt als zeer geruststellend ervaren.

Deze echo is aan te raden als je in alle rust wilt genieten van het kindje in je buik samen met familieleden of vrienden.

Wat vinden onze klanten

4.7
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
S BosS Bos
19:10 09 Nov 23
Ze neemt de tijd voor je, super duidelijke echo's. Hele fijne ervaring. Echt een aanrader!
Tine SelhorstTine Selhorst
12:21 07 Oct 23
Ik ben 2,5 maand geleden bij Christa geweest voor een 3D echo. Helaas een treurige aanleiding omdat een terminaal familielid heel hard achteruit ging terwijl zij juist héél erg hoopte de baby nog in het echt te kunnen gaan zien. Eigenlijk was de baby al te groot voor een 3D echo, maar gezien de situatie wilde Christa het toch wel proberen. Wat een geluk hebben we gehad dat Christa diezelfde dag nog tijd wilde maken voor de echo, en wat een geluk ook dat de baby meewerkte. Dankzij Christa nog een hele mooie laatste avond gehad met het familielid en de prachtige 3D echo’s. Echt een onvergetelijk moment.
M NM N
07:49 30 Aug 23
Wij zijn een aantal weken geleden bij Christa de wit terecht gekomen voor een 3D(pret echo). Hier deed ze een extra meting wat natuurlijk super fijn was, daar kwam helaas uit dat het buikje van onze dochter wat aan de kleine kant was. Nu 2 weken later dit weer bij christa laten controleren via een pretecho, omdat het gevoel heel fijn was bij deze praktijk!Ook hier kwam uit dat de metingen klopte. Ze heeft zonder twijfel onze eigen verloskundige opgebeld en direct het verhaald uitgelegd dat de er opstaat dat hier uiteraard op korte termijn na gekeken word!Een dag later konden we al terecht bij onze eigen praktijk, nu doorverwezen naar de gynaecoloog! Wij zijn christa zo dankbaar voor haar vele jaren evaring en dat zij zoiets heeft opgemerkt, en dat doordat zo weinig praktijken zich er goed in verdiepen, ook doordat er alleen maar controleafspraken plaats vinden in de laagste periode van de zwangerschap!echt een aanrader!!!!
Sharona EykenboomSharona Eykenboom
19:22 28 Apr 22
Hele fijne ervaring mee.Neemt tijd voor de klanten, legt alles goed uit.Het was een hele fijne echo. Dankjewel
Emre CetinkayaEmre Cetinkaya
11:20 19 Mar 22
3D echo laten maken met 29 weken zwangerschap, helaas een eigenwijs spruitje die maar haar gezichtje niet wilde laten zien. Volgende dag weer een poging gedaan en na bijna 2 uur toch gelukt dankzij de ontzettend aardige echoscopist die veel moeite gedaan heeft voor ons! Onwijs bedankt voor de geduld en moeite en mooie foto’s van de echo! We raden Echopraktijk Oss dus zeker aan voor mooie 3D echo’s, we zijn goed geholpen👍🏻
Bij 15 weken een uitgebreide 2d echo en bij 26 weken een 3d echo bij Christa gehad. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, legt veel uit en ons dochtertje van 3 jaar werd er ook echt bij betrokken.De foto's ook via de app ontvangen is zeker een aanrader.Al met al raad ik Christa van harte aan!
js_loader

Daarom ga je naar Pretecho Brabant

De hartslag van je kindje terug horen in een knuffel?

Echopraktijk Oss heeft een buitengewone toevoeging aan je pretecho ervaring. We hebben de mogelijkheid om de hartslag van jullie kindje op te nemen en deze te plaatsen in een knuffel. Hoe fijn is het wel niet dat je ook thuis nog kunt nagenieten van de hartslag van jullie baby! Hoe fantastisch zou het zijn als je een knuffel als kado aan oma kan geven?

Er zijn verschillende knuffels verkrijgbaar, ook in de kleuren van het geslacht. Bekijk hier de tarieven van de knuffels.

De mooiste echo foto in kristal

Via Pretecho Brabant heb je de mogelijkheid om jouw mooiste echo foto in kristal te laten zetten. Vraag naar de mogelijkheden en kosten tijdens het bezoek aan de echopraktijk.

Bij Pretecho Brabant nemen we de tijd

Bij binnenkomst wordt uitgebreid uitleg gegeven over de verschillen tussen de 2D echo, 3D echo en 4D echo. Als alles duidelijk is, begint de pretecho met het aanbrengen van gel op de onderbuik. Afhankelijk van de gekozen echo gaan we het kindje bewonderen in 2D of 3D/4D echobeeld.

Plan je bezoek

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een 2D, 3D/4D pretecho met eventueel een geslachtsbepaling. Ook voor in de avond of in het weekend. Wel zo fijn!