Hello Mom App

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in onze echopraktijk. Met deze apparatuur is het mogelijk om alle foto’s van de 2d, 3d, 4d pretecho direct te ontvangen op de Hello Mom App.

Na de pretecho sessie wordt er via het Wi-Fi netwerk een verbinding gelegd tussen uw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app dan uiteraard wel op de smartphone staan. Na afloop van de pretecho worden de 2d, 3d, 4d foto’s direct met de App gedeeld en op uw telefoon opgeslagen. Als de foto’s op de telefoon staan, kunnen deze worden gedeeld via Facebook, WhatsApp en bijvoorbeeld Twitter.

De Hello Mom App van Samsung is bedoeld voor ouders om foto’s te ontvangen van hun ongeboren kindje, de foto’s kunnen dan ook bewerkt of gedeeld worden met vrienden of familie. De App is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. De Hello Mom App kan gratis gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store. Om de foto’s direct te ontvangen op de App vragen wij een kleine toeslag van € 5,-.

Download de Pretecho Brabant app

Samsung heeft ook een leuk filmpje gemaakt, zodat je kan zien hoe het werkt en wat er mogelijk is.