Uw pretecho wordt gemaakt door een professioneel echobureau in Oss. Wij begrijpen dat de zwangerschap voor u heel bijzonder is en we vinden het daarom uiterst belangrijk dat de baby echo uitgevoerd wordt in een rustige ontspannen omgeving. Waar de tijd voor u en eventuele familieleden of vrienden wordt genomen. Voor een unieke ervaring tijdens uw zwangerschap.

Vele mensen uit de omgeving van Den Bosch, Son en Breugel, Eindhoven, Heesch, Herpen, Nistelrode, Nijmegen, Oss, Rosmalen, Tiel, Tilburg, Uden, Veghel, Venray, Wijchen en Zaltbommel komen voor een 2d, 3d, 4d pretecho of geslachtsbepaling vanaf 14 weken bij Pretecho Brabant. De praktijk is gevestigd in Verloskundigenpraktijk Ridderhof te Oss.

Het is mogelijk om een eerste echo te laten maken vóór uw afspraak bij de verloskundige omdat Pretecho Brabant de unieke mogelijkheid bied vanaf 8 weken uw kindje in beeld te brengen.

De pretecho wordt gemaakt door Christa de Wit. Al jaren werk ik als medisch echoscopiste en als verloskundige in een ziekenhuis. Ik ben geregistreerd bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland en bezit de benodigde diploma’s.

Christa de Wit

Google+