Over Pretecho Brabant

Uw pretecho wordt gemaakt door een professioneel echobureau in Oss. Wij begrijpen dat de zwangerschap voor u heel bijzonder is en we vinden het daarom uiterst belangrijk dat de baby echo uitgevoerd wordt door een specialist op echogebied.

De pretecho wordt gemaakt door Christa de Wit. Na jarenlang de medische 20 weken echo’s, termijn en groei echo’s gemaakt te hebben, kunt u er vanuit gaan dat uw pretecho uitgevoerd wordt door een vakbekwame Echoscopiste met passie voor haar vak. Ik ben geregistreerd bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland en bezit de benodigde medische diploma’s. Verder volg ik regelmatig bijscholingen en ben ik werkzaam als Verloskundige in een ziekenhuis.

De pretecho wordt in een rustige ontspannen omgeving gemaakt. Waar de tijd voor u en eventuele familieleden of vrienden wordt genomen. Voor een unieke ervaring tijdens uw zwangerschap!

Het is mogelijk om een eerste echo te laten maken vóór uw afspraak bij de verloskundige omdat Pretecho Brabant de mogelijkheid bied vanaf 8 weken uw kindje in beeld te brengen.

Vele mensen uit de omgeving van Den Bosch, Son en Breugel, Eindhoven, Heesch, Herpen, Nistelrode, Nijmegen, Oss, Rosmalen, Tiel, Tilburg, Uden, Veghel, Venray, Wijchen en Zaltbommel komen voor een 2d, 3d, 4d pretecho of geslachtsbepaling vanaf 14 weken bij Pretecho Brabant. De praktijk is gevestigd in Verloskundigenpraktijk Ridderhof te Oss.