Lees hier de reacties van een aantal gezinnen die ook Pretecho Brabrant hebben bezocht. Of nog leuker, plaats helemaal onderaan deze pagina zelf een reactie. We horen het graag. Dank u wel, Christa.

Reacties in het “Gastenboek”

 1. Bernice 24 juli 2018 at 21:59 #

  Afgelopen zondag werd jk wakker en wilde zo graag weten wat ons kindje zou zijn. Heb een whatsapp gestuurd en kreeg gelijk geantwoord dat ik gelijk mocht komen! En dat op een zondag dag is toch al helemaal geweldig! We zijn gelijk gegaan en christa zat al op ons te wachten. Lieve vrouw en heel gast vrij! Ik raad mensen zeker aan om daar hun echo te maken

 2. Samantha en leroy 12 mei 2018 at 15:34 #

  Hoi Christa, wij zijn vandaag bij jou geweest voor een 4d echo! Wat een prachtige ervaring was dat en wat was je lief, meer dan een uur bezig geweest maar je moest en zou ons naar huis sturen met mooie foto’s en dat is je gelukt!! Bedankt lieve vrouw we vonden het onwijs fijn en hebben zelfs nog met ze alle gelachen!! Bedankt voor deze mooie ervaring en als ik bevallen ben stuur ik je zeker weten een berichtje!! Veel liefs van Samantha en leroy

 3. Sharona marco 5 mei 2018 at 12:43 #

  Hoi lieve christa,
  Wat heb jij ons tot 2 keer toe blij gemaakt eerst met de geslachtsecho en gister met de pretecho!! Wat ben jij een lieve zachte vrouw die het allemaal heel goed uitlegt zodat we alles goed snappen.. dankjewel voor de mooie echo’s christa!!
  Heelveel liefs sharona marco en het kleine wondertje in ons buikje..

 4. Jim en Janneke 22 februari 2018 at 11:59 #

  Lieve Christa,

  Dankjewel voor de geweldig mooie pretecho die we gisteren hebben gehad van ons eerste kindje.
  Het was geweldig en zo bijzonder om te zien!
  Met jouw superaparatuur en goede uitleg werden de mooiste beelden vast gelegd!
  ( we kunnen er naar blijven kijken ;-)
  Je bent een topper als echoscopiste en als mens!

  Wij kunnen niet wachten tot onze kleine man er is.

  Nogmaals bedankt

  Liefs van ons

 5. Danique 21 februari 2018 at 21:41 #

  Hoi christa,

  Net een super mooie 3d echo gehad!
  Wat zijn we blij met de mooie beelden, en de duidelijke uitleg overal bij! En niet te vergeten hoe enthousiast je bent, super!

  Groetjes van ons!

 6. Rowena en gerwin 4 februari 2018 at 11:29 #

  Hallo wij hebben zondag 21 januari onze 3d/4d echo gehad van ons eerste kindje en het was helemaal in een woord geweldig.we voelden ons eigen helemaal op ons gemak.het was ok super dat heel de familie er bij mocht zijn.we hebben hele goede fotos en beelden gekregen van ons mannetje helemaal geweldig.en zeer goede informatie en geruststelling gehad.het is een super lieve en enthousiaste vrouw die ons geholpen heeft.we raden iedereen aan om dit zeker daar te doen.dit bezoek was zeker *****sterren waard hartelijk dank voor deze ervaring.liefs gerwin en rowena.

 7. Joka en Sander 9 december 2017 at 18:12 #

  Christa kon ons op heel korte termijn ontvangen voor de geslachtsbepalingsecho. Ze stond ons heel vriendelijk te woord en nam ruim de tijd om met ons te kijken naar onze baby. Het resultaat hebben we daarna als foto op de Hello Mom app meegekregen. Fantastische service, we waren erg blij !

 8. Danny en Sharona vd Eerden 15 oktober 2017 at 13:35 #

  Zojuist geweest voor een vroege geslachts bepaling van onze twins ❤ super tevreden wij komen zeker terug voor een 3d echo.

 9. Cindy de Hoog 7 oktober 2017 at 19:22 #

  Wij zijn vandaag voor ‘n pretecho geweest, en wat hebben we hiervan genoten! Echt geweldig, heel bijzonder dat ‘t allemaal zo kan! En Christa, wij vinden je echt ‘n topper! Alles wordt goed uitgelegd en overal wordt netjes de tijd voor genomen, heel aangenaam allemaal! Wij zijn helemaal trots en in de wolken! En als we ‘t nog ‘s laten doen komen we zeker bij je terug! Groetjes!

 10. Esther 24 juli 2017 at 14:39 #

  Wow wat zijn wij gerustgesteld gisteren. Nadat wij woensdag met een naar gevoel weggingen bij onze termijn echo heeft mijn vriend ons verhaal uitgelegd bij Christa. Gelijk een lieve reactie en konden zelfs de dag erna terecht. Uiteindelijk gister (zondag) geweest. Open en vriendelijk werden wij ontvangen en ik lag al snel met de tranen over mijn wangen naar onze inimini te kijken. Alles werd bekeken en uitgelegd door Christa, zo fijn! Met prachtige beelden, foto’s en een nieuwe afspraak voor een 3d echo liepen wij trots te deur uit ! Lieve Christa super bedankt en tot in augustus !

  Groetjes Esther en Ronnie!

 11. Inge van der Rijt 23 mei 2017 at 21:08 #

  Supergoede echoscopiste! Goede uitleg! Fantastische apparatuur! En humor! Super gewoon!

 12. Susanne 5 april 2017 at 12:01 #

  Wat een súper fijn moment hadden wij vandaag, tijdens onze pretecho met Christa. Een hele ontspannen sfeer en ze legde alles heel duidelijk en fijn uit! Wat een mooie beelden ook. Christa is enorm professioneel, een aanrader om hier naartoe te gaan en een pretecho te laten maken, je gaat met een enorme glimlach en foto- &video materiaal de deur uit. Wij hebben genoten! Dank hiervoor Christa!

 13. darko 21 februari 2017 at 12:18 #

  interessant en plezierig. Heel hartelijk bedankt. Een mooie dag verder!

 14. Martijn 29 januari 2017 at 09:22 #

  Gisteren zijn we bij jullie geweest voor een vroege echo omdat bij onze eigen verloskundige was het nieuws dat de kleine uk niet goed gegroeid was of de zwangerschap niet goed was….dit was natuurlijk zo onzeker om te horen
  En via via zijn we aan jullie nummer gekomen
  We kregen meteen een prachtige echo te zien met een kloppend hartje en we waren dus wel al ruim acht weken.dit gaf ons zoveel rust
  Super bedankt voor de snelle service.!!!!wij zijn weer gerustgesteld.

 15. Anneke 16 september 2016 at 12:28 #

  Vandaag een vroege echo gehad bij Christa. Wat een prettige ervaring! Je merkt dat Christa erg ervaren is en verstand van zaken heeft. Daarnaast is ze erg vriendelijk en servicegericht! Ik mocht op zeer korte termijn komen omdat ik mezelf ongerust maakte, ze heeft uitgebreid de tijd voor me genomen en ik heb nog wat mooie foto’s mee gekregen. Wat hebben we al mooie beelden kunnen zien van onze baby! Ik kanpretechobrabant bij iedereen aanbevelen!!

 16. Marcella 20 april 2016 at 14:15 #

  Ik ben bij al mijn kindjes bij je geweest. Nu baby 4 onderweg is opnieuw bij je geweest. Met je nieuwste echo apparatuur is het zoveel mooier geworden! Ben helemaal verliefd en zou het liefst elke week naar m’n kleintje komen kijken bij je. Super bedankt Christa voor de super echo.

 17. Kirs 14 maart 2016 at 19:39 #

  Wat een ontzettend lieve vrouw ben je, Christa. We hadden sowieso erg veel zin in de echo maar jouw enthousiasme werkt ook nog eens extra aanstekend, zo leuk! Bedankt!! Over een paar weekjes de 3D echo van ons meisje, we kijken er naar uit!

 18. jordy en Mandy vd sluys 22 februari 2016 at 08:14 #

  bij alle drie mijn meiden zijn we bij christa geweest voor de geslachtsbepaling en controle en voor de 3d echo ook heeft christa alle drie mijn meiden op de wereld gezet wat zij wij blij met haar goede zorgen duidelijke uitleg en belangstelling ik kan geen betere echoscopiste en verloskundige bedenken dan haar wij zijn christa (in mijn ogen super woman) zo dankbaar wat ze voor ons betekent zullen wij nooit vergeten heel veel liefs Jordy Mandy Michaela juanita guliana

 19. Sandra 10 februari 2016 at 10:40 #

  Wat een goede service: binnen een uur een reactie op mijn mail en binnen een week al plaats voor een echo. Christa heeft uitgebreid de tijd voor ons en onze entourage genomen. De uitleg was heel duidelijk. En de enthousiaste reactie van Christa als ze een mooi beeld had weten te vangen op film was echt oprecht. Wij zijn met prachtige foto’s, een schitterende dvd, vele extra foto’s op usb stick (aanrader!) en een super goed gevoel naar huis gegaan.
  Christa, bedankt!

 20. Renata Brandhorst 30 januari 2016 at 12:09 #

  Hoi Christa,
  Wat hebben we vandaag genoten van de 3D echo van ons kleine prinsesje. Wederom een warm welkom en een fijn en prettig gevoel dat je ons en de opa’s en oma’s hebt gegeven. Je neemt de tijd en geduld om alles uit te leggen en geniet oprecht met ons mee.
  Wat een ontzettend leuke hobby heb je toch.
  Groetjes Richard & Renata

 21. Suzanne en Joop 18 januari 2016 at 20:54 #

  Hoi christa,

  Vanmiddag bij jou op bezoek voor de geslachtsbepaling samen met onze 2 zoons… En wat een super blij nieuws, we krijgen een meisje!!!
  Ontzettend bedankt voor dit leuke echo moment en speciale gebeurtenis!! Je bent een hele leuke spontane vrouw die haar vak goed verstaat!!
  Ik raad iedereen aan bij christa een echo te laten maken!
  Nogmaals super bedankt!!
  Groeten uit Arnhem!

 22. Karin den Brok 23 december 2015 at 13:20 #

  Afgelopen maandag bij Christa geweest voor de 3D echo van ons kleine meisje. Ik ben in totaal 3x geweest omdat ons meisje niet goed lag voor de echo. Christa neemt uitgebreid de tijd en mocht net zo vaak terug komen tot dat het lukte! 3 maal is scheepsrecht! En wat zijn we blij met een mooie resultaat!

  Kortom: bij Christa ben je aan het goede adres!

 23. Lindy 3 november 2015 at 20:14 #

  Wat een super fijne echopraktijk! Christa, wat ben je een lieve vrouw, en wat heb je ons (vooral mij) gerustgesteld en elke keer weer een goed gevoel gegeven. Ik ben al vaak bij je geweest, in een korte periode, aangezien jij mij altijd weer met een gerust hart naar huis liet gaan. Daarnaast neem je echt de tijd voor ons, leg je alles goed uit, leg je alles heel uitgebreid uit, en geef je veel informatie over de kleine, waardoor ik me keer op keer weer op mijn gemak voel(de). Je zult ons zeker nog vaker terug gaan zien. Bedankt voor alles! Het is elke keer weer een ‘plezier’ om naar je toe te mogen komen.

  Kortom; een echte aanrader. Voor iedereen!

 24. Mandy van Vugt 13 september 2015 at 20:03 #

  hey Christa, wat een mooie ervaring en geruststelling heb jij ons gegeven. We waren super nieuwsgierig naar het geslacht, wat we nu weten maar het belangrijkste vond ik de geruststelling dat alles er zo goed uitzag. Onze dochter van 6 heeft ook genoten door de goede uitleg die je haar bij de beelden hebt gegeven. Hartstikke bedankt. Groetjes Eric, Mandy en Britt

 25. Sabrina 5 augustus 2015 at 19:57 #

  Hoi Christa,
  Bedankt weer voor de mooie 3d echo’s. Ze zijn echt goed gelukt, en blijft leuk om naar te blijven kijken.

  Groetjes Sabrina

 26. Sarina en Marc 20 januari 2015 at 22:04 #

  Vandaag een super mooie 3D echo gehad!! Hele mooie beelden gezien! Echt super tevreden. Zeker een aanrader.

  we hebben er echt van genoten heel erg bedankt Christa!

 27. Ellen 29 november 2014 at 18:05 #

  Het was een ontzettend mooie ervaring om met mijn ouders te mogen delen! En dat is ook zeker vanwege het enthousiasme van Christa, haar kennis en haar meedenken en -werken in de bijzonder emotionele situatie waarin het plaatsvond. Dank.

 28. Dymphie en Roy 13 september 2014 at 19:27 #

  Hoi Christa,

  We hebben vanochtend enorm genoten van de mooie beelden van onze dochter in 3D. Geweldige foto’s mee gekregen en vol trots laten we de dvd aan onze familie zien! Tot nu toe krijgen we van iedereen te horen hoe mooi en duidelijk de beelden zijn!

  Je enthousiasme is fantastisch! Nogmaals hartstikke bedankt voor alles!

  Groetjes

 29. Tamara 25 augustus 2014 at 12:54 #

  Ook wij hebben een geweldige pretecho gehad van ons kleintje!

  Het was super dat de opa en oma’s er ook bij konden zijn. Voor hen was dit ook heel bijzonder.

  Nogmaals hartelijk dank voor de mooie echo en foto’s!

  Groeten,
  Tamara

 30. Lars & Femke, Bazelmans. Name (required) 10 augustus 2014 at 09:50 #

  Wij hebben dinsdag gebeld en konden gelijk zaterdag langs komen, erg fijn. Je was zelf ook erg enthousiast over de leuke 3D foto’s, kortom een leuke ervaring!

 31. Sharon 6 augustus 2014 at 18:34 #

  Hoi christa,
  Ik wist niet wat me te wachten stond. Vanmorgen lag ik bij je in de stoel, echt super bedankt voor de mooie 3-d echo en film. Je legt het super goed uit. Zijn nog aan het nagenieten van de film en al die foto’s die ik heb mee gekregen. En wat een tijd neem je ervoor. Christa nogmaals super bedankt. Zo bijzonder. XXX Sharon en maikel van Bruchem

 32. Sofie 25 juli 2014 at 16:32 #

  Heel erg bedankt voor de leuke en zeer mooie 3d echo’s, ook al werkte ze in het begin niet mee maar ze moest het toch ooit eens opgeven he !
  na 1 uur en half hebben we toch een super echo gehad, goede uitleg
  Zeker de moeite waard om een uur enhalf te rijden om bij jou een 3d Echo te laten maken !

  Groetjes Sofie en Heiko

 33. Sacha Montfoort 31 mei 2014 at 12:55 #

  Super bedankt voor de fijne pretecho en ook nog op zo’n korte termijn!
  We zijn heel erg blij dat we eindelijk het geslacht weten, ook al werkte ons meisje niet erg mee. :)
  Echt top, we raden jou aan iedereen aan!

  Groeten Tim en Sacha

 34. Sharona 12 februari 2014 at 18:51 #

  Geslachtspepaling gehad vandaag superrrrr! Ik zie je met me 27weken xx Sharona

 35. Laura&Frank 31 december 2013 at 09:00 #

  Prachtige ervaring, mooie 3D foto’s & duidelijke uitleg!
  Kortom; een echte aanrader! :D

 36. Naam (verplicht) 29 december 2013 at 22:52 #

  Haj christa!

  Wij zijn tijd geleden bij je geweest voor 16w echo en 26 w echo!! Helemaal geweldig!! Zoown goede uitleg.. Ondertussen is onze dochter alweer 7 weken oud

 37. Carla&Gert 17 november 2013 at 18:51 #

  Hoi Christa,

  We zijn net bij je geweest en het was weer een geweldige ervaring! Wat prachtig om ons kindje zo te kunnen zien in 3D
  Je neemt de tijd en hebt echt plezier in je werk.
  Ik kan iedereen Christa aanraden, ze legt veel uit en stelt je ook gerust.
  Zeker fijn zo bij een eerste kindje, want soms ben je best wat onzeker.
  Met 14 weken zijn we ook Bij Christa geweest en mede dankzij haar vond ik de 20 weken echo een stuk minder eng/spannend, omdat ze al zoveel had uitgelegd! Bedankt! In februari zullen we een geboortekaartje sturen. :)

 38. Janis van Heumen 22 oktober 2013 at 20:05 #

  Hoi Christa,

  Wij waren je eerste klant en het was helemaal geweldig vooral omdat je de tijd neemt voor ons. We maken binnenkort een afspraak want mijn vrouw is in verwachting van de tweede.

 39. Brechtje 9 maart 2013 at 22:07 #

  Hallo Christa,
  Hartstikke bedankt voor alle goedezorgen en uitleg tijdens onze pretecho! Je maakte dat wij ons heel erg op ons gemak voelden en alles is nu veel duidelijker over hoe de baby ligt etc. De foto’s en de dvd zijn prachtig. We zijn er héél erg trots op!
  Nogmaals bedankt!
  Groetjes Brechtje

 40. Karin 5 januari 2013 at 11:49 #

  Hoi Christa, bedankt voor de fantastische echo’s bij dochter en schoonzoon. Fantastisch zoveel tijd je neemt en uitgebreid uitleg geeft. Het was geweldig om mee te maken.
  Groet Karin.

Laat een reactie achter

Google+